• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5
  • Header 6
  • Header 7
  • Header 8

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Volgende wedstrijd 1ste


rcoctopus

vs 

octopus
RC Octopus 1    
     
Datum:  
Kick-off:   
Uit/ Thuis:   

Volgende wedstrijd 2de


rcoctopus

vs 

rcoctopus
RC Octopus 2 

 

 
     
Datum:  
Kick-off:  
Uit/ Thuis:  

Volgende wedstrijd Dames


rcoctopus

vs 

 octopus
RC Octopus Dames

 

 
     
Datum:  
Kick-off:

   

Uit/ Thuis:    

Volgende wedstrijd 2de Dames


rcoctopus

vs 

 rcoctopus
RC Octopus Dames

 

 
     
Datum:  
Kick-off:

 

Uit/ Thuis:  

Volgende wedstrijd Colts


rcoctopus

vs 

rcoctopus
RC Octopus colts

 

 
     
Datum:   
Kick-off:  
Uit/ Thuis:  

Volgende wedstrijd Junioren


octopus

vs 

octopus
RC Octopus junioren 

 

 
     
Datum:  
Kick-off:  
Uit/ Thuis:  

Volgende wedstrijd Cubs


octopus

vs

rcoctopus

RC Octopus cubs

 

 

 

 

 
     
Datum:  
Kick-off:  
Uit/Thuis  

Sportverzorging

Rob Hanegraaf is elke dinsdag aanwezig van 19:00 tot 20:30 voor vragen over en evt behandeling van sportblessure's.

Buiten deze dagen is Rob te bereiken via

 sportverzorging@octopusrugby.nl

of whatsapp 06-46340446

 

8 maart is Keith bij de neuroloog geweest voor de uitslag van de mri-scan: hij heeft op meerdere plaatsen aangetaste bloedvaten en zeker op een plaats tekenen van een infarct, dan is het gebied daarachter niet meer doorbloed; hij heeft tekenen van krimpende hersenen; daarnaast zijn op de scan plaatsen te zien waar de ziekte van Alzheimer zich openbaart.

Dit betekent dat er bij Keith sprake is van een gemengde dementie = dementie op vasculaire (bloedvat-) basis en op basis van de Ziekte van Alzheimer. De neuroloog gebruikte de term Alzheimer plus.

Keith lijdt dus aan Dementie. Dit gaat niet meer over en is niet behandelbaar. Hij heeft inmiddels ondersteuning nodig op alle levensgebieden en is niet meer in staat zijn leven zelfstandig vorm te geven. Dit is een situatie die op termijn nog meer zal verslechteren. Dit betekent dat hij zal moeten worden opgenomen in een verpleeghuis. Zijn dochter Vicki vraagt voor hem een verpleeghuis in Nijmegen aan.Intussen zal hij waarschijnlijk in Oss blijven.

Oveigens is Keith heel goed te bezoeken; hij is opgewekt en vrolijk en probeert met iedereen te converseren. In het begin denk je: “hé, is dit nou zo abnormaal?” Even later merk je dat hij zijn verhaal kwijt is, dat hij de draad kwijt is, dat er geen samenhang meer zit in wat hij vertelt, dat hij van de hak op de tak springt. Hij blijft er charmant en aardig bij en stelt je bezoek erg op prijs.

 

Keith kan bezoek ontvangen op de Ouderen afd.1 van de GGZ Oost Brabant, waar hij nu is opgenomen. Echter te veel en te druk bezoek geeft hem terugslag. Daarom treedt Vicki voor hem op als meldpunt voor bezoek. Als jullie hem willen opzoeken dan graag in overleg met haar. Als jullie haar dan een sms willen sturen met de dag/dagen waarop jullie hem zou willen bezoeken, krijg je van haar bericht terug of het op die dag/dagen kan. Zei informeert  dan de afdeling.

 

Bezoektijden zijn: woensdag, zaterdag en zondagmiddag  van 14:30 uur tot 16:00 uur en alle avonden van 19:00 uur tot 20:30 uur.

 

Adres GGZ Oost Brabant, Johannes Zwijsenstraat 123 te Oss (achter het Bernhoven ziekenhuis). Meestal is hij na een ½ uur bezoek bekaf!!

 

Vicki tel. nr. voor  sms: 0031 6 38892592; een mailtje kan ook op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groetjes Garry

Hoofdsponsor

Subsponsoren