• Header 1
  • Header 2
  • Header 3
  • Header 4
  • Header 5
  • Header 6
  • Header 7
  • Header 8

door Maike de Vocht. dinsdag 09 december 2008 

Een training van rugbyclub Octopus op sportpark Moleneind in Uden, dit weekeinde. De gemeente wil de clubs die er nu zitten verplaatsen. Foto Peter van Huijkelom 

Sportpark Moleneind moet van Uden sportvrij worden, maar de gebruikers van de velden bij de Molen van Jetten gaan niet zomaar akkoord met de plannen. 

Lees meer...

UDEN - Octopus heeft op eigen veld stevig huisgehouden tegen het tweede team van NSRV Obelix uit Nijmegen: 106-0. De bezoekers waren met te weinig mensen naar Uden vertrokken, waardoor een aantal spelers voor even een ander tricot aantrok. "In de eerste paar minuten moesten we daar even aan wennen, maar al snel gingen we via de voorwaartsen ons eigen spel spelen", zei speler Almer Bassa. 

Lees meer...

UDEN - Het Udense college van B. en W. streeft op langere termijn naar een volledig sportvrij park bij de molen van Jetten. 

Lees meer...

UDEN; - De rugbyers van Octopus hadden op bezoek bij Ducks geen makkelijke middag. De Udenaren gingen met 24-12 onderuit. "Desondanks vond ik ons spel niet eens tegenvallen", zei speler Almer Bassa. "We werden vooral in de beginfase verrast door de kracht van Ducks. 

Lees meer...

WAGENINGEN - De rugbyers van Octopus wisten na vier duels zonder winst (drie nederlagen en een gelijkspel) weer eens te winnen. 

Lees meer...

UDEN - De rugbyers van Octopus wisten voor de vierde maal op rij niet te winnen. In Uden werd er met 15-15 gelijkgespeeld tegen Bulldogs Almere dat het gehele duel met slechts veertien man speelde. 

Lees meer...

Maandag 11 december 2000 – Uden - RC Octopus ging bij Dukes 2 met 34-23 onderuit.
RC The Dukes 2 - RC Octopus 34-23 (21-14).

De Udenaren misten nogal wat spelers vanwege blessures. Daarvoor kreeg Octopus in Den Bosch dan ook de rekening gepresenteerd. De meegereisde jonkies deden het niet slecht, maar waren niet opgewassen tegen het fysiek sterkere Dukes 2. Sietse Hartman, Tom van Vloten en Paul Maas scoorden voor Octopus de try's, Leo Ballerling benutte de conversies.